Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir? Muhammet Berfu Savaş Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir? Muhammet Berfu Savaş Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının performanslarıyla birincilik elde etmeye çalıştığı lezzet fırtınasında bir kişi 15 bin lirayı kazanarak evine dönecek. O isimler arasında yarıştığı ilk dönemde de adından söz ettiren Muhammet Berfu Savaş da var. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir? Muhammet Berfu Savaş Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de aşçıların savaşı başlıyor. Bu sezon yarışan beş aşçının bir araya gelerek büyük ödüle sahip olabilmek adına verecekleri mücadelede yer alacak isimler belli oldu. Banu, İsmail, Mesut ve Toprak'ın rakibi olarak kolları sıvayacak yarışmacı Muhammet Berfu Savaş. Kendisi hakkında da binlerce arama yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir? Muhammet Berfu Savaş Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir?

6 Ekim 2021 Çarşamba günü yayınlanan 18. bölümde önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini sergileyen Muhammet Berfu Savaş ile ilgili çok sayıda arama yapılıyor. Yarışmayı takip edenler internette genç yarışmacının bilgilerini öğrenmek istiyor.

  • İstanbul da yaşıyor

  • Lisans mezunu

  • Özel bir üniversitede Şef asistanlığı yapıyor

  • 22 yaşında

  • Gastronomi bölümünde eğitmen

  • Yemeklerin ön plana çıkmasını istiyor

  • Instagram hesabı @berfu.s'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.