Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan Instagram hesabı
TV8'in sevilerek takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Hem de bomba isimlerle. Pazartesiden itibaren bugüne kadar yarışan aşçılardan beşi mücadele içine girecek. Bir nevi best of denilebilecek bir maraton için yarışmacılar kolları sıvayacak. O isimlerden biri de Banu Doğan oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayaytını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde market alışverişi yaptıktan sonra mutfağa girecek aşçılar bugünden itibaren kolları sıvayacak. Cuma günü ise kazanan isim belirlenecek. Her anı lezzet dolu programda yarışacak isimlerden biri de Banu Doğan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan kimdir?

Daha önce 19 Ocak 2022 tarihinde Yemekteyiz'de yarışan Banu Doğan aslen Sakaryalı ve 30 yaşında. Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Eğitimi ile ilgili sertifikalar aldı. Pandemi süreci öncesine kadar profesyonel olarak yer almadığı mutfakla arasını sıklaştırdı ve şu an ablasının sahip olduğu İtalyan restoranında çalışıyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurslara gitti. Osmanlı ve Türk mutfağı konusunda eğitimini tamamladı ve ustalık belgesi aldı. Ardından usta eğiticilik seviyesine de yükseldi. Kendi butik kafesini açmak istiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Instagram hesabı

Güzel yarışmacı sosyal medyadaki hesapları ile de takip edilmek isteniyor. Yarışmada güzelliği ile ön planda olmayı başaran Banu Doğan'ın iki hesabı bulunmaktadır. Yemeklerini yayınladığı @banununmutfagi54 ve kişisel fotoğraflarının yer aldığı @banudogan54 olmak üzere iki profili vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.