Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Mart 2022 Cuma puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Mart 2022 Cuma puanları
Türkiye'nin en fazla seyredilen günlük yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 26'ıncı haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine tanınan sürede elde ettikleri puanlarla birlikte 15 bin lirayı kazanmak adına verdikleri mücadele bugün de nefes kesecek. Son günde Ayfer Ustaoğlu yarışacak ve ardından kazanan isim açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Mart 2022 Cuma puanları haberimizde.

Beş yarışmacının hünerlerini sergileyerek birincilik adına mücadele ortaya koyduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bir bölümü daha ekeranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabette bugün son yarışmacı olarak açıklanan Ayfer Ustaoğlu mutfağa girecek. Ardından belirlediği beş çeşit lezzeti hazırlayarak menüsünü sunacak. Alacağı puanlarla birlikte 15 bin lirayı evine götürmek isteyen güzel yarışmacıyı zaman zaman zor anlar da bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Mart 2022 Cuma puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ayfer Ustaoğlu'nun hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Ayfer'e kim kaç puan verdi?

Ece:
Uğur:
Emral:
Ebru:


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir?

Yemekleriyle hünerlerini ispat etmek ve Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinciliği kazanmaya çalışacak olan Ayfer Ustaoğlu 1991 doğumlu. 31 yaşında. Aslen Sivaslı. Şu anda çocuklarını büyütüyor. İlerleyen dönemde kadınlar grubu kurarak özel etkinlikler düzenlemek istiyor. Hızı seviyor ve rallici olmak hayalleri arasında yer alıyor. Koç burcu. İstanbul'da yaşıyor. Instagram'da 75 bin civarında takipçisi bulunan Ayfer'in yarışmaya katıldığını görenler programın sosyal medya hesabını adeta ablukaya aldı. Çok sayıda takipçisi kendisini ekranda görmekten mutlu olduğunu ve başarılı olacağına inandığını dile getirdi. Ayfer Ustaoğlu evli ve iki kız annesi. Sosyal medyada yayınladığı kişisel ve aile fotoğraflarıyla binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Programda sesi ile de ön plana çıkmayı başardı. Instagram hesabı @ayferbzkrt'tur.

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.