Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27'inci hafta mücadelesi başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu rekabette hünerlerini sergileyecek 5 isimden biri Ali oldu. Genç ve yakışıklı yarışmacı için internette de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Her hafta beş yarışmacının lezzet savaşına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Zuhal Topal'ın sunumu ve renkli isimlerin kurdukları sofralarıyla çok daha eğlenceli bir gün yaşatan programda bugünden itibaren yarışacak beş isim açıklandı. Buna göre Ali de 15 bin lirayı kazanabilmek adın kendi gününün yanı sıra diğer bölümlerde ter dökecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Ali, yaptığı çıkışlarla programa damga vuracak gibi gözüküyor. Bir rakibinin yemeklerini beğenmemesi üzerine “Bunlarla sadece kendinize yarışırsınız” çıkışında bulundu. Yemek yaparken giydiği şef önlüğü ile de dikkat çekti ve iddiasını ortaya koydu. Kendisi hakkında internette pek bilgi yer almıyor. Hakkındaki detaylar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.


zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.