Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Nisan 2022 Cuma puanları | Sultan kaç puan aldı? Bu hafta kim kazandı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Nisan 2022 Cuma puanları | Sultan kaç puan aldı? Bu hafta kim kazandı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bir haftaya daha nokta koyacak olan programda 150. bölüm yayınlanacak. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda pazartesiden itibaren yarışan isimlerin ardından bugün Sultan haftaya nokta koyacak performansa imza atacak. Kendisinden beklentiler yüksek. Peki, Sultan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde yer

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi günü Furkan'ın başladığı haftada Elif Kahrıman, Ülkü Naz Eski ve Havva Kasım kozlarını paylaştı. Bugün de Sultan kendisine verilen sürede market alışverişi yapacak ve yemeğini hazırlayacak güzel yarışmacının ardından puanlar verilecek ve birinci belli olacak. Peki, Sultan kaç puan aldı? Bu hafta kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kimdir?

Bu hafta rakiplerini geride bırakabilmek adına evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyen Sultan Çakır güzelliği sebebiyle kıskanıldığını, cümlealemin kendisini kıskandığını söyledi. Kıvam tutturamayınca her ne kadar biraz tadı kaçsa da kendi gününde iyi bir performans ortaya koyabilmek için elinden geleni yapacak. Masada ise "Can güvenliğim yok benim" sözleriyle güne damga vurdu. Ayrıca bir sonraki gün çelik yelekle yarışmaya geleceğini söylemesi herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan Çakır Instagram hesabı: sultancakr__
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan Çakır Tiktok hesabı: sultan.cakir

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Sultan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Ülkü Naz Eski X
Furkan Yavuz X
Havva Kasım X
Elif Kahrıman X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.