Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak puanları! Ayşe kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak puanları! Ayşe kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni yarışmacı Ayşe. Peki, Ayşe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Lezzetli yemeklerin menülerde yer verildiği ve izleyicilerin beğenisine sunulduğu programda bugün Ayşe yarışacak. Ardından da puanları verilecek. Kendisinden beklentiler yüksek ve neler yapacağı merakla bekleniyor. Peki, Ayşe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Kıyamet koptu kıyamet!

Bugün yemekleri ile birincilik mücadelesi verecek olan Ayşe'nin menüsünde yer alan yemeklerden biri Melek'i masadan kaldırdı. Acıya dayanamayan güzel yarışmacı, önce banyoya koştu ardından da su içerek kendine gelmeye çalıştı. İkili arasında tartışmalar gün içinde devam edecek. Özellikle hijyen ve bardak konusu gündeme pek çok kez gelecek.

Ayşe kaç puan aldı?

Kendisine verilen sürede en iyi sonuçları almak isteyen Ayşe, önce alışverişe çıkacak ardından da mutfağa girip elinden gelen tüm hamaratlığı göstermeye çalışacak. Gün sonunda da rakipleri kendisini puanlayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.