Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mart 2022 Çarşamba puanları | İsmail kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mart 2022 Çarşamba puanları | İsmail kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan Zuhal Topal'la Yemkteyiz'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabette bugün mutfağa girecek isim İsmail Keskin olarak belirlendi ve genç yarışmacı kendisine verilen sürede birinciliği elde edecek performansı ortaya koymak istiyor. Kendisinden de beklentiler büyük. Peki, İsmail kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hafta ortasında yaşanacak rekabetin herkesi televizyon başına kilitleyeceği zorlu maratonun üçüncü gününde yarışacak isim İsmail Keskin olarak belirlendi. Kendisine verilen sürede önce mutfak alışverişine çıkacak ardından da menüsündeki yemekleri hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın önüne sunacak. Her anında heyecan ve stresle de baş etmek zorunda olan genç yarışmacının performansı için herkes sabırsız bir şekilde bekliyor. Peki, İsmail kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kimdir?

Kendi gününde hararetli bir 2.5 saat ve yorum dakikaları geçirecek olan İsmail Keskin 24 yaşında. 1.5 yıllık evli. İstanbul'da yaşıyor. Sunumlara çok önem veriyor. Bu nedenle de masa düzenine karşı çok hassas ve en çok dikkat ettiği detay. Sakin bir yapısı var. Instagram hesabı @ismailkeskin2929'dur.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen İsmail'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Muhammet Berfu Savaş X
Banu Doğan X
Mesut Özer X
Süleyman Toprak Karadeniz X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.