Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mart Perşembe puanları | Hatice Bilman kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mart Perşembe puanları | Hatice Bilman kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabetin dördüncü gününde yarışacak isim Hatice Bilman olarak açıklandı ve seyirciler sabırsız. Genç yarışmacının hazırlayacağı yemekler kadar sunumu ve ağırlaması da kaderini belirleyecek unsurlar olarak öne çıkıyor. Peki, Hatice Bilman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mart Perşembe puanları haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile Türk ve dünya mutfağını izleyicilere aktarmaya devam eden ve bunun yanında eğlencede de zirve yapan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Haftayı açan Serdar Karakoç'un ardından Esmehan Gökçe Öztekin ve Gülderen Kara yarışmıştı. Kalan iki bölümün ilkinde Hatice Bilman mutfağa girecek ve Seda Merak haftanın kapanışını yapcak. Dopdolu bir güne imza atacak olan güzel yarışmacı, kendisine verilen sürede 750 liralık alışveriş yapıp ardından mutfağa girecek ve yemeklerini hazırlayacak. Rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına en iyi yemeklerle çıkmak isteyen Bilman'ın performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Hatice Bilman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mart Perşembe puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



"Eşimin sesini duysaydım..."

Bugün yarışacak olan Hatice Bilman, fragmana bomba gibi bir giriş yaptı. Eşinin sesini duymak istedikten sonra telefonla kendisini aradı ve mutluluk yaşadı. Ardından da işe koyuldu. Güzel yarışmacı oldukça zorlu bir menü hazırlayacağının ve işinin zor olduğunun sinyalini vererek hak ettiğini almazsa rakiplerinin rüyasına gireceğini söyledi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulacak yarışmacılarından biri olmasına kesin gözle bakılan Hatice, yemek yorumlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Serdar'ın böreğine "Beni bir sal diyor" yorumunda bulununca "Böreğin konuştuğunu ilk kez sizden duyuyorum. İki saattir haşır neşirim" cevabını aldı. Kendi gününde ise tartışmalardan sıyrılmak adına mutfağa kaçtı. Bu anlarda izleyicileri güldürdü. Kendisinin Instagram hesabı @hhaticebilman'dır.

  • 37 yaşında
  • 3 çocuk annesi
  • En büyük çocuğu 17 yaşında
  • Bursa ilinde ikamet ediyor
  • Haksızlığa gelemiyor
  • Damarına basılmasına dayanamıyor
  • Kendine güveni tam
  • Haksız eleştirilere açık değil

Zuhal topal'la yemekteyiz hatice bilman

zuhal topal'la yemekteyiz hatice bilman


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice'nin menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Hatice Bilman'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Gülderen'e kim kaç puan verdi?

Gülderen:
Seda:
Gökçe:
Serdar:
 

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.