Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Mart 2022 Salı puanları | Banu kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Mart 2022 Salı puanları | Banu kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine dün Berfu ile merhaba denilmişti. Bugün ise sıra Banu Doğan'a geldi. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede market alışverişini yaptıktan sonra menüsünü hazırlamak adına mutfağa girecek ve kendisini birinciliğe taşıyacak performans için kolları sıvayacak. Peki, Banu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Mart 2022

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası tüm hızıyla sürüyor. Muhammet Berfu Savaş'ın hafta açılışını yaptığı zorlu rekabetin ikinci yarışmacısı belli oldu. Buna göre daha önce yarışmada birincilik elde ederek kalitesini ve yeteneklerini ortaya koyan Banu Doğan bugün de aşçılar arasından sıyrılarak birinciliği alabilmek adına mücadele verecek. Önce belirlediği menüyü hazırlamak adına alışveriş yapacak genç yarşmacı ardından da mutfakta rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkaracağı yemeklerle en yüksek puanları almak amacında. İzleyiciler de kendisinin performansını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Banu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu kimdir?

Daha önce 19 Ocak 2022 tarihinde Yemekteyiz'de yarışan Banu Doğan aslen Sakaryalı ve 30 yaşında. Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Eğitimi ile ilgili sertifikalar aldı. Pandemi süreci öncesine kadar profesyonel olarak yer almadığı mutfakla arasını sıklaştırdı ve şu an ablasının sahip olduğu İtalyan restoranında çalışıyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurslara gitti. Osmanlı ve Türk mutfağı konusunda eğitimini tamamladı ve ustalık belgesi aldı. Ardından usta eğiticilik seviyesine de yükseldi. Kendi butik kafesini açmak istiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu'nun menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Banuu'nun hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Muhammet Berfu Savaş X
İsmail Keklik X
Mesut Özer X
Süleyman Toprak Karadeniz X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.