Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat Pazartesi puanları | Serdar kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat Pazartesi puanları | Serdar kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çoık seyredilen yarışmalarından biri haline gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sezon tüm hızıyla sürüyor. Bugün 25'inci haftasıyla başlayacak yeni maratonuna merhaba diyecek programda yarışacak ilk isim Serdar oldu ve kendine verilen sürede birincilik elde etmek istiyor. Genç yarışmacının performansı yayınlanan fragmanla birlikte beklentileri de yükseltti. Peki, Serdar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat Pazartesi puanları haberimizde yer almaktadır.

Zhual Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini alacak olan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergileyeceği rekabette mutfağa girecek ilk isim Serdar olarak açıklandı. Yayınlanan hafta fragmanında adı açıklanan genç yarışmacının performansı da merak konusu ve şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Kendisine verilen sürede en iyi yemekleri rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkarmak, alacağı puanlarla da diğer bölümlerde yarışacak isimler karşısında psikolojik üstünlük kurmak amacında. Peki, Serdar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat Pazartesi puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kimdir?

Haftanın ilk gününden itibaren birincilik için mücadele verecek olan Serdar yayınlanan fragmanda adından söz  ettirmeyi başardı. Eski yarışmacılardan Simge Karakoç'un da arkadaşı olan genç yarışmacı, iddialı olduğunu gösterdi ve "Olmuş yemeğe olmamış derlerse benden çekecekleri var" dedi. Diğer yandan kendisi hakkında not tutarak puan vereceğini söyleyen Seda Hanım'a da 'kimliğimi de vereyim mi? İster misiniz?' sorusunu sordu. Her yönüyle coşku ve eğlence dolu bir güne imza atan Serdar'ın Instagram hesabı da merak konusu. Kendisinin Instagram'da 13 bin civarında takipçisi bulunuyor. @biponuz profilinden takip edebilirsiniz.


 

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Safter Karabetça hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Serdar'a kim kaç puan verdi?

Hatice:
Seda:
Gülderen:
Gökçe:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.