Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat - 4 Mart yarışmacıları kimdir? (Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat - 4 Mart yarışmacıları kimdir? (Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen)
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla 15 bin lirayı kazanabilmek adına verecekleri mücadelede yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen hafta finalinde birinciliği etmek adına boy gösterecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat - 4 Mart yarışmacıları Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat - 4 Mart yarışmacıları Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat - 4 Mart yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Gökçe, Serdar, Hatice, Seda ve Gülderen 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 28 Şubat - 4 Mart 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

 

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir?

Bu hafta yarışacak isimler arasında adından en çok söz ettirenlerden biri olmasına kesin gözle bakılan Gökçe Öztekin eşi Kemal Bey ile 3 yıl önce evlendi. Zorlu maratonda yaptığı yorumlarla birlikte fragmana damga vurmayı başardı. Sert sözleri, despot tavrı ve dominant hareketleriyle birlikte performansı merak konusu. Instagram hesabı @gokcesioztekin'dir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir?

Bugüne kadar yarışan yarışmacılar arasında belki de en farklı yöntemlerden birini ortaya koyan Seda, defter alarak not tutmaya başladı. Rakiplerini gün ve hafta performansları kadar davranışlarıyla da değerlendirecek deneyimli yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kimdir?

Daha önce de yarışan Simge Karakoç'un arkadaşı olan Serdar'ın ilk gün mutfağa girdikten sonra tavırları dikkat çekti. Rakiplerinin tutarsızlığı karşısında pençelerini göstereceğini dile getirdi ve rakiplerine karşı üstünlük kurup kurmayacağı merakla bekleniyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir?

Yemek konusunda yaptığı eleştirilerle dikkat çeken Hatice'nin sözleri olay oldu. Serdar'ın böreğine 'Bir beni sal diyor' dedi. Ardından da kendi gününde mutfağa giderek kriz ortamından çıktığını ve çok sinirlendiğini dile getirdi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülderen kimdir?

Bu haftanın en sessiz yarışmacısı olarak görülen Gülderen hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.