Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart 2022 Pazartesi puanları | Berfu kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart 2022 Pazartesi puanları | Berfu kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün aşçıların yarışacağı hafta başladı. Birbirinden iddialı beş ismin kozlarını paylaşacağı zorlu rekabette yine lezzet savaşı yaşanacak. Kendi günlerinde başarılı olabilmek adına mücadele verecek yarışmacılar arasından biri 15 bin lirayı evine götürecek. Haftayı açacak Berfu'nun performansı da merak konusu. Peki, Berfu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş günlük maratonda aşçıların yarışacağı zorlu mücadelede heycan da had safhada olacak. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından biri hafta sonunda 15 bin lirayı evine götürmenin mutluluğunu yaşayacak. Haftanın ilk performansını sergileyecek isim ise Muhammet Berfu Savaş olarak açıklandı. Genç yarışmacı kendine verilen sürede birinciliği elde edecek eforu sarf etmek ve iyi bir başlangıç yaparak rakiplerine gözdağı vermek amacında. Peki, Berfu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir?

6 Ekim 2021 Çarşamba günü yayınlanan 18. bölümde önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini sergileyen Muhammet Berfu Savaş ile ilgili çok sayıda arama yapılıyor. Yarışmayı takip edenler internette genç yarışmacının bilgilerini öğrenmek istiyor. İstanbul da yaşıyor. Lisans mezunu. Özel bir üniversitede Şef asistanlığı yapıyor. 22 yaşında. Gastronomi bölümünde eğitmen. Yemeklerin ön plana çıkmasını istiyor. Instagram hesabı @berfu.s'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu'nun menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Berfu'nun hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Banu Doğan X
İsmail Keklik X
Mesut Özer X
Süleyman Toprak Karadeniz X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.