Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart - 1 Nisan yarışmacıları kimdir? (Banu, İsmail, Mesut, Berfu ve Toprak)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart - 1 Nisan yarışmacıları kimdir? (Banu, İsmail, Mesut, Berfu ve Toprak)
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmaları arasında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarışacağı zorlu mücadele içerisine gireceği maraton ilgiyle izlenecek. Aşçıların gövde gösterisine dönüşecek programda bugünden itibaren Banu, İsmail, Mesut, Berfu ve Toprak 15 bin liranın sahibi olabilmek adına kolları sıvayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu, İsmail, Mesut, Berfu ve Toprak kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Ali olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 - 1 Nisan yarışmacıları Banu, İsmail, Mesut, Berfu ve Toprak kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart - 1 Nisan yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Banu, İsmail, Mesut, Berfu ve Toprak 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 28 Mart - 1 Nisan 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan kimdir?

Daha önce yarıştığı haftada birincilik elde eden Banu Doğan aşçıların kozlarını paylaşacağı programda yine aynı başarıyı tekrarlamak ve adından söz ettirmek istiyor. Güzelliği ile de dikkat çeken Doğan'ın performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Aslen Sakaryalı. 43 yaşında.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mesut Özer kimdir?

33 yaşında ve 17 yıllık alaylı aşçı. Osmanlı mutfağına hakim. Mesleğe bulaşıkçılıkla başladı. Eşi kıskanç biri. İtalyan ve Fransız mutfağını çok iyi biliyor. İstanbul da yaşıyor. Instagram hesabı @mesut.0zer'dir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berfu kimdir?

İstanbul da yaşıyor. Lisans mezunu. Özel bir üniversitede Şef asistanlığı yapıyor. 22 yaşında. Gastronomi bölümünde eğitmen. Yemeklerin ön plana çıkmasını istiyor. Instagram hesabı @berfu.s'dir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kimdir?

Kendi gününde hararetli bir 2.5 saat ve yorum dakikaları geçirecek olan İsmail Keskin 24 yaşında. 1.5 yıllık evli. İstanbul'da yaşıyor. Sunumlara çok önem veriyor. Bu nedenle de masa düzenine karşı çok hassas ve en çok dikkat ettiği detay. Sakin bir yapısı var. Instagram hesabı @ismailkeskin2929'dur.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak kimdir?

1998 doğumlu. 28 yaşında. Aslen Kütahyalı. Kimya bölümü mezunu. 9 yıldır alaylı aşçı. Bekar. Şu an Resepsiyonist olarak çalışıyor. Kütahya ilinde yaşıyor. Aşçılık üzerine Lisans eğitimi almadı. Aşçılık üzerine çıraklık belgesi var. Aşçılık üzerine kalfalık belgesi var. Geçmişte oyunculuk ile ilgilendi. Sahne eğitimi aldı. Kütahya Dumlu Pınar Üniversitesi Kimya bölümü mezunu. Şu an İstanbul Üniversitesi Sosyal hizmetler son sınıf öğrencisi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.