Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart Cuma puanları | Özge kaç puan aldı? Kim birinci oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart Cuma puanları | Özge kaç puan aldı? Kim birinci oldu
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bir haftası daha sona eriyor. Pazartesi başlayan zorlu rekabetin son gününde birincilik için mutfağa girecek isim ise Özge Esin olarak belirlendi. Güzel yarışmacı bugün kendini zirveye taşımak ve 15 bin lirayı elde etmek için ter dökecek. Seyirciler de nefesini tuttu ve alacağı puanlarla birlikte haftanın birincisini öğrenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart Cu

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olarak TV8 ekranlarında yer almayı sürdüren Zuhal Topal'la yemekteyiz'in yeni haftası tamamlanıyor. Haftayı açan Canan Yoldaş Yılmaz'ın ardından Gökhan Aydın, Gizem Özgür ve Oğuzhan Öner marifetlerini sergilemişti. Bugün ise önce alışverişe çıkıp ardından da mutfakta hünerlerini ortaya koyacak isim Özge olarak belirlendi. Final etabı öncesinde alacağı malzemeleri en iyi şekilde değerlendirip menüsüni ortaya çıkarmakta kararlı olan güzel yarışmacıdan beklentiler büyük. Kendisi mekan sahibi de olduğu için birinciliği için birçok kişinin favorisi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mart Cuma puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özge kimdir?

TV8'de 21 Mart 2022 Pazartesi tarihinden itibaren ekranlardaki yerini alacak yarışmada 28'inci hafta yarışmacılarından biri olan Özge'nin kim olduğuna dair pek çok sorgulama gerçekleştirildi. Deneyimli yarışmacı çetin ceviz olduğunu gösterdi ve Canan Hanım'a; “Menünüzü görür görmez bu hafta 4 kişi yarışacağımıza kanaat getirdim” ifadelerini kullandı. Diğer günlerdeki performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 27 yaşında. İki çocuk annesi. Midye, pilav ve çiğ köfte satıyor.

özge esin

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özge'nin menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Özge'nin hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Canan Y. Yılmaz X
Gizem Özgür X
Gökhan Aydın X
Oğuzhan Öner X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

zuhal topal'la yemekteyiz canan

zuhal topal'la yemekteyiz gizem

zuhal topal'la yemekteyiz oğuzhan öner

zuhal topal'la yemekteyiz gökhan aydın

zuhal topal'la yemekteyiz özge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.