Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Mart 2022 Perşembe puanları | Oğuzhan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Mart 2022 Perşembe puanları | Oğuzhan kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için uğraştığı zorlu rekabette bugün de yine bir isim önce alışverişe çıkacak ardından mutfakta marifetlerini sergileyecek. Oğuzhan Öner'in izleyicilerin karşısına çıkacağı günde herkes ekran başına kilitlenecek. Peki, Oğuzhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendisini birinciliği elde edecek performansını sergilediği zorlu maratonda bugün hafta ortası heyecanı yaşanacak. Pazartesi günü Canan Yoldaş Yılmaz ile açılan haftada Gökhan Aydın ikinci günde yarışmıştı. Dün de Gizem Özgür Hatay mutfağından esintilerle seyircilerin karşısındaydı. Bugün ise sıra Oğuzhan Öner'e geldi. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede adını zirveye yazdırmak için yarışacak. Özgür hem ilk iki gündeki rakiplerini geçimek hem de kendisinden sonra yarışacaklara gözdağı vermek amacında. Peki, Oğuzhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir?

Beş günlük maratonda yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini yorumlayacak Oğuzhan Öner aslen Giresunlu. Restoran sahibi. Babasını kısa süre önce kaybetti. Yemek konusundaki hünerlerini birincilikle süsleyip 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Canan Hanım'a yönelik sözleri ile dikkat çeken genç yarışmacı, “Kendisini tanıdıktan sonra TIR şoförlüğü yapmak istiyorum” dedi. Bir yarışmacıya da “Sana cevap verip seviyemi, kalitemi düşüremem” sözleriyle çıkışması çok konuşulacak.


 

'Sana cevap verip kalitemi düşüremem'

Bugün yayınlanacak bölümle birlikte milyonların önünde yemek konusundaki yeteneklerini segileyecek olan Oğuzhan Öner, aşçılık yapması nedeniyle beklentileri de yükseltti. Ancak kendisine börek eleştirisinde bulunarak 'Bu su değil yağ böreği olmuş' diyen Gizem'e "Sana cevap verip seviyemi, kalitemi düşüremem" tepkisi gösterdi ve dikkat çekti.

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Gizem'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Özge Esin X
Gizem Özgür X
Gökhan Aydın X
Oğuzhan Öner X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.