Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart 2022 Çarşamba puanları | Gizem kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart 2022 Çarşamba puanları | Gizem kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yer alan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Beş yarışmacının amansız mücadelesine tanıklık edilen zorlu rekabette bugün yarışacak isim belli oldu. Buna göre hafta başından beri güzelliği ile dikkat çeken Gizem Özgür kendisine verilen sürede 15 bin liranın sahibi olmaya çalışacak. Peki, Gizem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendisini birinciliği elde edecek performansını sergilediği zorlu maratonda bugün hafta ortası heyecanı yaşanacak. Pazartesi günü Canan Yoldaş Yılmaz ile açılan haftada dün de Gökhan Aydın yarışmıştı. Bugün ise sıra haftanın en güzel yarışmacılarından Gizem Özgür'e geldi. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede adını zirveye yazdırmak için yarışacak. Özgür hem ilk iki gündeki rakiplerini geçimek hem de kendisinden sonra yarışacaklara gözdağı vermek amacında. Peki, Gizem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olması beklenen Gizem, rakiplerine karşı dişli olduğunu gösterdi. Mutfağa girdiğinde de yanında kendisine destek olan arkadaşıyla birlikte birinciliğini ilan edip oynadı. Renkli bir karaktere sahip olduğu gözlemlenen genç yarışmacı için fragman yayınlandığından bu yana hummalı bir araştırma söz konusu. Fizyoterapistlik yapıyor ve gezmeyi çok seviyor. Instagram hesabı @giizemozgur'dur.


 

Canan'dan tepki

Bugün rakiplerine karşı mücadele verecek olan Gizem, mutfakte neşeli tavırlar içerisindeydi ve hatta birinciliğini de ilan ederek kendisine destek verem yakını ile oynayarak bu sevinci paylaştı. Ancak masaya gelindiğinde işler farklıydı. Canan Yoldaş Yılmaz, yemeklerin yöresel olduğu konusunda eleştiriler aldığını ancak Gizem Hanım'ın da aynı şekilde karşılarına çıktığını belirtti. Puanlamayı etkilemesi beklenen tercihlerin gün sonunda nasıl bir etki yaratacağı da sabrısızlıkla bekleniyor.

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Gizem'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Özge Esin X
Gizem Özgür X
Gökhan Aydın X
Oğuzhan Öner X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.