Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Mart 2022 Salı puanları | Gökhan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Mart 2022 Salı puanları | Gökhan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik mücadelesi verdiği zorlu rekabette ikinci isim ter dökecek. Buna göre Gökhan kendisine verilen sürede önce alışverişe çıkacak sonrasında ise mutfağa girerek birincilik elde edecek performansa imza atamya çalışacak. Peki, Gökhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ueni bir gün daha başlıyor. Amansız rekabete tanıklık edilen beş yarışmacının mücadelesinde dün Canan Yoldaş Yılmaz hünerlerini sergilemişti. Bugün ise haftanın iki Karadenizli yarışmacısından biri olan Gökhan Aydın'a sıra geldi. Genç yarışmacı mutfak alışverişini yaptıktan sonra gireceği mutfakta harikalar yaratmak ve en yüksek puanları elde etmek amacında. Aşçı olması nedeniyle de beklentiler büyük. Peki, Gökhan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.


 

2 bin liralık çiçek masada olacak!

Bugün marifetlerini milyonlara kanıtlamak isteyen Gökhan, hassas terazinin kendisi için kırmızı çizgi olduğunu belirterek yemeklerine azami dikkati ve özeni gösterdiğini dile getirdi. 'Artvinliler kusura bakmayın. Burası göründüğü gibi bir yer değil' çağrısında bulunan Aydın, 2.5 saatlik sürede yaşadığı zorlukları anlattı. Dün yarışan Canan Yoldaş Yılmaz ise 'Aşçı olarak beklentim büyüktü ama menüyü gördükten sonra hayal kırıklığı' dedi. Masasını da yetiştiremeyen rakibi için 'Dekora çalışmış ama keşke yemeklere çalışsaydı' ifadelerini kuılandı. Gergin ancak bir o kadar lezzetli ve eğlenceli bir bölün izleyicileri bekliyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan kimdir?

Beş günlük maratonda yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini yorumlayacak Gökhan Aydın 31 Ekim 1992 tarihinde doğdu. 30 yaşında. Aslen Artvinli. Aşçılık yapıyor. Bu meslekle ilgili tecrübesini de sofralara yanısıtıp en yüksek puanları alarak evine 15 bin lira ile dönmek istiyor. Yarışmaya Karadeniz rüzgarı estirmeye geldi. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiğiYemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri olan Oğuzhan'ın Instagram hesabı bulunmaktadır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. @sweetdanger08 adresinden takip edebilirsiniz.

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Gökhan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Özge Esin X
Gizem Özgür X
Canan Y. Yılmaz X
Oğuzhan Öner X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.