Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart - 25 Mart yarışmacıları kimdir? (Canan, Gizem, Özge, Gökhan ve Oğuzhan)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart - 25 Mart yarışmacıları kimdir? (Canan, Gizem, Özge, Gökhan ve Oğuzhan)
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bir haftası daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda cuma günü birinci belli olacak. Bugünden itibaren ekranlarda yer alacak ve birincilik mücadelesi verecek beş isim belli oldu. Canan, Gizem, Özge, Gökhan ve Oğuzhan 15 bin lira ile eve dönmek adına milyonların karşısına çıkacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart - 25 Mart yarışmacıları Canan, Gizem, Özge, Gökhan ve Oğuzha

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Ali olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 - 25 Mart yarışmacıları Canan, Gizem, Özge, Gökhan ve Oğuzhan kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart - 25 Mart yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Canan, Gizem, Özge, Gökhan ve Oğuzhan 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 21-25 Mart 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

zuhal topal'la yemekteyiz oğuzhan öner


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir?

Beş günlük maratonda yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini yorumlayacak Oğuzhan Öner aslen Giresunlu. Restoran sahibi. Babasını kısa süre önce kaybetti. Yemek konusundaki hünerlerini birincilikle süsleyip 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Canan Hanım'a yönelik sözleri ile dikkat çeken genç yarışmacı, “Kendisini tanıdıktan sonra TIR şoförlüğü yapmak istiyorum” dedi. Bir yarışmacıya da “Sana cevap verip seviyemi, kalitemi düşüremem” sözleriyle çıkışması çok konuşulacak.

zuhal topal'la yemekteyiz canan
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacısı olmaya aday isimlerin başında gelen Canan, 2 bin liralık çiçeği ile herkesi şaşırtacak. Rakiplerine değer verdiğini dile getirerek böylesine değerli bir aksesuarı masasına taşıdığını belirten Canan Hanım'ın beş günlük maratondaki performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 'Dünün mazlumunu bugünün zalimi yapan sizlersiniz arkadaşlar' çıkışıyla da fragmana damga vurdu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

zuhal topal'la yemekteyiz gizem
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olması beklenen Gizem, rakiplerine karşı dişli olduğunu gösterdi. Mutfağa girdiğinde de yanında kendisine destek olan arkadaşıyla birlikte birinciliğini ilan edip oynadı. Renkli bir karaktere sahip olduğu gözlemlenen genç yarışmacı için fragman yayınlandığından bu yana hummalı bir araştırma söz konusu. Yarışmanın yeni haftasındaki ilk bölümü ekranlara geldikten sonra tüm detaylar haberimize eklenecek. Instagram hesabı bilinmemektedir.


zuhal topal'la yemekteyiz gökhan aydın


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan kimdir?

Beş günlük maratonda yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini yorumlayacak Gökhan Aydın 31 Ekim 1992 tarihinde doğdu. 30 yaşında. Aslen Artvinli. Aşçılık yapıyor. Bu meslekle ilgili tecrübesini de sofralara yanısıtıp en yüksek puanları alarak evine 15 bin lira ile dönmek istiyor. Yarışmaya Karadeniz rüzgarı estirmeye geldi.

zuhal topal'la yemekteyiz özge

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özge kimdir?

TV8'de 21 Mart 2022 Pazartesi tarihinden itibaren ekranlardaki yerini alacak yarışmada 28'inci hafta yarışmacılarından biri olan Özge'nin kim olduğuna dair pek çok sorgulama gerçekleştirildi. Deneyimli yarışmacı çetin ceviz olduğunu gösterdi ve Canan Hanım'a; “Menünüzü görür görmez bu hafta 4 kişi yarışacağımıza kanaat getirdim” ifadelerini kullandı. Diğer günlerdeki performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Kendisinin Instagram hesabı olup olmadığı bilinmiyor. Tüm detaylar yarışma başladığında haberimize eklenecek.

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.