Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart 2022 Pazartesi puanları | Canan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart 2022 Pazartesi puanları | Canan kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu rekabetin ilk gününde yarışacak isim Canan Yoldaş Yılmaz olarak belirlendi. Peki, Canan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar sergilediği performanslarıyla 15 bin lirayı almak istediği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 28'inci haftasında ilk gün ekranlara geliyor. Gizem, Oğuzhan, Gökhan, Canan ve Özge'nin yarışacağı yeni haftayı açacak isim belli oldu. Buna göre Canan Yoldaş Yılmaz kendisine verilen sürede ilk olarak markete giderek alışverişini yapacak ardından da mutfakta yemeklerini hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkaracak. Gün sonunda ise haftanın ilk puanlarını alarak sırasını tamamlayacak. Güzel yarışmacı hem haftaya iyi bir başlangıç yapmak hem de kendisinden sonra yarışacaklara gözdağı vermek amacında. Peki, Canan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.


 

2 bin liralık çiçek masada olacak!

Bugün izleyicilerin karşısına çıkarak milyonlara yeteneklerini ispat etmek isteyen Canan Yoldaş Yılmaz, yayınlanan fragmana damga vurmayı başardı. Güzel yarışmacı yaptığı kontralarıyla herkesi yeni hafta için heyecanlandırdı. Rakiplerine gösterdiği saygıyı 2 bin liralık çiçeği masaya getirmesiyle açıklayan Yılmaz, 'Dünün mazlumunu bugünün zalimi yapanlar sizlersiniz' sözü ile de çok konuşulacak. Ancak bu sözleri ve meydan okumayı da puanlara dönüştürmek ve altını doldurmak zorunda. Ayrıca sözünü ettiği çiçek de izleyicileri meraklandırdı.

oğuzhan öner canan yoldaş yılmaz
Oğuzhan Öner bugün Canan Yoldaş Yılmaz'ın yarışacağını paylaştığı Instagram mesajıyla duyurdu.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacısı olmaya aday isimlerin başında gelen Canan, 2 bin liralık çiçeği ile herkesi şaşırtacak. Rakiplerine değer verdiğini dile getirerek böylesine değerli bir aksesuarı masasına taşıdığını belirten Canan Hanım'ın beş günlük maratondaki performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 'Dünün mazlumunu bugünün zalimi yapan sizlersiniz arkadaşlar' çıkışıyla da fragmana damga vurdu. Evli ve bir kız çocuğu annesi. 27 yaşında. Aslen Hakkarili. Üniversite mezunu. 11 yıldır bir hastanede hemşirelik yapıyor Aynı zamanda estetik koçluğu alanında da çalışıyor. Instagram hesabı @cnnyldsylmz'dır.





zuhal-topal-la-yemekteyiz-canan
 

zuhal topal'la yemekteyiz canan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Canan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Özge Esin X
Gizem Özgür X
Gökhan Aydın X
Oğuzhan Öner X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.