Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2022 Salı puanları | Bilge kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2022 Salı puanları | Bilge kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün çok daha erken saatte yayınlanıyor. Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle program 14.00'te başlayacak. Bugünün yarışmacısı ise Bilge Kılıç olarak açıklandı. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak ve 15 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verecek. Peki, Bilge Kılıç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü nefes kesecek. Düm başlayan yeni haftada pembe saçlarıyla dikkat çekmeyi başaran Bilge Kılıç bugün kendisine verilen süre zarfında yemeklerini hazırlayarak rakiplerinin karşısına çıkacak. Zuhal Topal başta olmak üzere masadakilere menüsünü beğendirmeye çalışacak olan başarılı isim bugün elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Kendisini destekleyenlerin ve sevenlerin ilgiyle seyredeceği zorlu bölümde güzel yarışmacının elde edeceği puanlar ve sıralama da merak edilerek araştırılıyor. Peki, Bilge Kılıç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç kimdir?

Bu haftanın en ilgi çekici isimlerinden biri olmayı başaran Bilge Kılıç 3 çocuk annesi. 36 yaşında. Aslen Şanlıurfalı ancak Mersin'de yaşıyor. Bugüne kadar pek çok işle uğraşan güel yarışmacı basından özel güvenliğe, sanatçılıktan yaşam koçluğuna kadar pek çok alanda çalıştı. Instagram'da da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Fragmanda oldukça iddialıydı ve pembe saçlarının yanı sıra cevaplarıyla da çok konuşulacak. Programın sosyal medya hesaplarında onlarca kişi kendisiyle ilgili mesaj atarak hem performansını merak ettiğini söyledi hem de desteklediğini.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Bilge hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Bahar X
Pınar X
Kenan X
Muhammet X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.