Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart Salı puanları | Gökçe Öztekin kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart Salı puanları | Gökçe Öztekin kaç puan aldı?
TV8'in lezzet yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslını sergileyerek Türk ve dünya mutfağından yemekleri sofralara taşıdıkları zorlu maratonun yeni gününde Gökçe Öztekin kolları sıvayacak ve kendisine verilen sürede birincilik için çaba gösterecek. Peki, Gökçe Öztekin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunı Zuhal Topal'lın üstlendiği Yemekteyiz'in 122'inci bölümü izleyicilerle buluşuyor. Dün Serdar Karakoç'un mutfağa girdiği zorlu rekabette haftanın ikinci gününde Gökçe Öztekin maharetlerini milyonlara sergileyerek birinciliği kazanmak amacında. Güzel ve genç yarışmacı alışverişe çıktıktan sonra alacağı malzemelerle birlikte kendisine tanınan vakitte hem yemeklerini yapmak hem sofrasını hazırlamak hem de kendisini en şık şekilde misafirlere göstermek zorunda. Rakiplerinden elde edeceği puanları Zuhal Topal'ınkilerle bilreştirip 15 bin lirayı kazanmayı hedefleyen Öztekin'in performansı da merak konusu. Peki, Gökçe Öztekin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir?

Bugün başlayacak 25'inci haftasıyla yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından biri olduğu açıklanan Gökçe Öztekin 3 senelik evli. Instagram üzerinde sahip olduğu Golddeajewellery adındaki butiğinde takı ve aksesuar satıyor. Porgramın fragmanında ise yaptığı sivri dilli eleştiriler ve gösterdiği tepkilerin yanı sıra yorumlarıyla haftaya damga vuracak gibi gözüküyor. Sattığı ürünlerden olduğu tahmin edilen takılarıyla da adından söz ettirecek. Beş günlük maratondaki performansı da şimdiden merak konusu. Gezmeyi ve fotoğraf çekilmeyi çok seviyor.

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe'nin menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Gökçe Öztekin hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Gökçe'ye kim kaç puan verdi?

Hatice:
Seda:
Gülderen:
Serdar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.