Müge Anlı'da vahşet itirafı! "Adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiler"

Müge Anlı'da vahşet itirafı! "Adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiler"
Müge Anlı programında peş peşe gelen iddialar ülke gündemine oturdu.

3 gün önce Müge Anlı programında ortaya atılan bir adamın öldürülüp kıyma makinesine atıldığı iddiasında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Bugün Müge Anlı programında canlı yayına katılan Hatice Ekizli, "Mehmet Taşpınar'ın bana ilgisi vardı. 'İstiyorsan senin eşini de kıyma makinesinde çektireyim. Adam ezmesi o kadar basit ki, kıtır kıtır doğratırım' dedi." itirafında bulundu.

"ŞİŞMAN, ETİNE DOLGUN BİR ADAMDI"

Hatice Ekizli 1 sene önce Taşpınar tarafından dolandırıldığını iddia ederek, "2004'te kuaför dükkanım vardı. Güllü, Güllü'nün annesi, abileri kardeşleri hepsi tanır. Mehmet'i de 2023'e kadar tanıyordum. O yıl bana bir darbe vurdu. 'Emlakçı bir arkadaşım var' dedi. Beni eve götürdü gezdirdi. Sonra bana 'Kaparo istiyorlar' dedi. 'Onu at' dedi. Benim 5 bin liramı annemin de 2 koçunu aldı. Komşumuz Elif'in de 4 bin tane cevizini yürütmüş. Ondan sonra uyandım. Bir daha kesinlikle dönmedi." dedi.

Mehmet'in kendisinden hoşlandığını söyleyen Ekizli, "Mehmet bana ilgi duyuyordu. Aldatıldım, baya bir dertleştik. Mehmet "Hatice ben seni seviyordum. İstersen eşini kaldırayım, dövdüreyim. Adam kesmesi o kadar basit ki kıtır kıtır doğratırım. Doğrarım da gerekirse yaparım elin adamı neler yapıyor. Adamı kıyma makinesine koyup çekiyorlar" dedi ben de güldüm. Yıl 2018'di. Ama bu daha önce 2011-12 gibi olmuş. 'Şişman etine dolgun bir adamdı. İri yarı 'Dünyayı ben yarattım diyorlardı' ama yeri gelince kıyma makinesinde kıtır kıtır çekilmeyi de öğrendiler' dedi. 'İstiyorsan senin eşini de çektireyim' dedi bana. itirafında bulundu.

"MEHMETİN DE BU İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU DÜÜŞÜNÜYORUM"

Ekizli iddialarını, "endisinin bu işin içinde olduğunu düşünüyorum. O cinayet açılırsa düğümü Mehmet. O makineyi satmış olabilir, cinayeti temizlemiş olabilir Mehmet. Mehmet'e 'Para' de, dünyayı yakar" cümleleriyle sürdürdü. Hatice Ekizli, kıyma makinesinde çekildiği söylenen kişi gibi Mehmet'in de define işleriyle uğraştığını belirtti.

"KENDİSİNİ TANIMAM"

Korkunç iddiaların yöneltildiği Mehmet Taşpınar, "Benim kendisiyle bir samimiyetim yok. Kendisini tanımam. Hiç tanışmadık." savunmasında bulundu. Ancak sevgilisi Güllü, "Tanıyor Müge Abla, gece saat 12'de fabrikadan alıp evine bıraktı. Mor arabasıyla. Hatice'nin bana attığı mesajlar var. "Mehmet benim paramı getirsin sonu iyi olmayacak" dedi. Arabasının lastiklerini kestiler. Tutanakları var. İşin gücün yalan dolan." dedi.

'KIYMA MAKİNESİNDE ÇEKTİLER' İDDİASI

Programın geçtiğimiz günlerdeki bölümünde Güllü'nün akrabası Ahmet, "Güllü, annesi Cennet ve halam Güllü'nün erkek kardeşi olan Durdu amcam musallat oldukları adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiler" itirafında bulunmuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.