Müge Anlı ile Tatlı Sert Durmuş Yanmaz cinayeti ne oldu? Durmuş Yanmaz'ın katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Durmuş Yanmaz cinayeti ne oldu? Durmuş Yanmaz'ın katili kim?
ATV'nin ilgiyle takip edilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bir süredir işlenen ve çözüme ulaştırılması konusunda uğraş verilen Durmuş Yanmaz cinayeti hakkında iki taraf hararetli tartışmalar içine girdi. Bugün de canlı yayın yine aynı seyirde devam etti. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Durmuş Yanmaz cinayeti ne oldu? Durmuş Yanmaz'ı kim öldürdü? detaylar haberimizde.

Erdal Göçer, Aydın Göçer, Yener Göçer'in başvurarak suçlu olmadıklarını söyledikleri Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaylada ölü olarak bulunan Durmuş Yanmaz hakkında Müge Anlı, Tatlı Sert programında dosyayı açtı. Bir süredir programda ele alınan cinayetle ilgili olarak üç kardeş araçlarının o saatte farklı bir yerde bulunması nedeniyle serbest kaldı. Yanmaz'ın ailesi ise duruma tepki göstererek Göçer ailesi ile karşı karşıya geldi. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Durmuş Yanmaz cinayeti ne oldu? Durmuş Yanmaz'ı kim öldürdü? detaylar haberimizde. 


 

Yayla evinde cinayet

Beş sene önce 13 Nisan'da öldürülen Durmuş Yılmaz'ı kim öldürdü? sorusu gündeme oturdu. 4 çocuk sahibi ve 65 yaşındaki Durmuş Yanmaz'ın ölümü sonrasında gözler Göçer kardeşlere çevrildi. Programa da yaptıkları başvuruyla kendilerini aklamak isteyen Erdal Göçer, Aydın Göçer, Yener Göçer, suçlu olmadıklarını söylediler. Yayla evinde cinayet konulu dosyada Yanmaz ve Göçer ailelerinin karşı karşıya geldiği olay Türkiye gündemine de oturdu. Her gün binlerce kişi programı izleyerek fikir sahibi olmak ve son durumu öğrenmek istiyor.


durmuş yanmaz müge anlı


 

Durmuş Yanmaz'ın katili kim?

Bugün başlayan programda iki aile yine karşı karşıya geldi. Sert tartışmalara sahne olan canlı yayında iki taraf birbirlerinin üzerine yürümeye kalktı ancak önce güvenlik personelleri ardından da Müge Anlı buna engel oldu. Gerginleşen ortamı sakinleştiren başarılı sunucu, canlandırma yaparak ve muhabirlere bağlanarak olayın çözümü için yine elinden geleni ortaya koydu. Cinayetin henüz kim tarafından işlendiği bilinmiyor. Emine Yılmaz da canlı yayında yaşananları anlattığı sırada zaman zaman duygulandı. Yayla evinde Durmuş Yanmaz cinayetiMüge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılıyor. Milyonları ekran başına kilitleyen olay hakkında bilgisi olan kişilerin program ekibi ve adalete yardım etmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.