Melike Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı

Melike Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı
Son dönemde birçok kadın spiker, sunucu ve muhabir ekranlarda yer alıyor ve mesleklerini bir kariyere dönüştürerek hayatlarını sürdürüyor. O isimlerden biri de Melike Çelik ve şu anda A Spor bünyesinde çalışarak futbol gündemini belirleyen yayınlara imza atıyor. Güzel sunucu hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Melike Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı haberimizde.

A Spor sunucusu Melike Çelik kimdir? sorusu internette en çok arananlar arasında yer almayı başardı. Güzel sunucunun sunduğu programlarla A Spor ekranlarına çıktığı anlarda birçok futbol sever kendisi hakkında bilgi sahibi olmak adına sorgulama gerçekleştiriyor. Bunun için de telefon ve bilgisyar başına geçerek başarılı ismi arıyor. Çelik hakkında hazırladığımız detaylı haberin yer aldığı içeriğimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki, Melike Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram ve Twitter hesabı haberimizde.


Melike Çelik kimdir?

Melike Çelik (d. 1992, 30 yaşında) A Spor sunucusudur. 30 yaşındadır. 54 kilo olan güzel sunucu boğa burcudur. Anadolu Üniversitesi'nde ön lisans eğitimi aldı. İletişim ve Medya Çalışmaları bölümünü bitirdi. Birçok sunucunun ders aldığı Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk üzerine eğitim gördü. 2014 yılında Marmara Üniversitesi'nin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü tamamladı. Kendisi bekardır. Beşiktaş taraftarıdır.

melike çelik a spor


 

Melike Çelik kariyeri

Güzel sunucu kamera önü kariyerine Beşiktaş Resmi Televizyonu BJK TV'de başladı. 2014-2018 yılları arasında siyah beyazlıların medya yüzlerinden biri oldu. Ardından o dönem yeni kurulan ve şu an medyada önemli bir yeri bulunan Haber Global'e geçiş yaptı. 2 yıl 1 ay burada çalıştıktan sonra şimdiki şirketi de olan Turkuvaz Medya'ya imza attı. 1 yıl 9 aydır burada görev alıyor. Programlar sunarak futbola dair son gelişmeleri aktarıp önemli bilgiler veriyor.

  • BJK TV: 2014-2018
  • Haber Global: 2018-2020
  • Turkuvaz Medya: 2020-2022


melike çelik a spor


Melike Çelik Instagram hesabı

Ekran önündeki başarısı kadar sosyal medyada da başarılı olan Melike Çelik yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Çekici pozlarını paylaşan Çelik'e aynı zamanda yorum da yağıyor. Aktif olarak kullanıp sürekli hikaye attığı hesabında 81 bin 900 civarında takipçisi vardır. @melikecelikofficial adresinden takip edebilirsiniz. Profili onaylıdır. Bir başka deyişle mavi tik sahibidir.

melike çelik a spor
 

Melike Çelik Twitter hesabı

Instagram kadar Twitter hesabını da aktif olarak kullanan Melike Çelik'i bu platformda da çok sayıda kişi takip etmektedir. Burada da yine futbol ağırlıklı paylaşımlar yapmaktadır. @melikecelik__ adresinden mesajlarını görüntüleyebilir ve takip listenize alabilirsiniz.

melike çelik a spor

melike çelik a spor

melike çelik a spor

melike çelik a spor

melike çelik a spor

melike çelik a spor

melike çelik a spor

melike çelik a spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.