Masterchef Türkiye All Star büyük ödülü kim kazandı? 13 Ekim kazanan takım

Masterchef Türkiye All Star büyük ödülü kim kazandı? 13 Ekim kazanan takım
TV8'in reyting rekortmeni yarışması Masterchef Türkiye, 117. bölümüyle yayınlanacak. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde bugün büyük ödül için kollar sıvanacak. Peki, Masterchef Türkiye All Star büyük ödülü kim kazandı? İşte detaylar.

Üç önemli şefin jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye All Star, bu akşam 117. bölümüyle ekranlara gelecek. Birbirinden iddialı yarışmacıların ve takımların yarışına sahne olan programda bugün yaşanacaklar merakla bekleniyor. Özellikle 6'ıncı eleme adayının belli olmasının ardından bugün ödül oyununun kimin kazanacağı herkesi sabırsızlandırıyor. Günün yemek malzemesi de belli oldu. Peki, Masterchef Türkiye All Star büyük ödülü kim kazandı? 13 Ekim kazanan takım haberimizde yer almaktadır.

6'ıncı aday belli oldu

Hem takım hem de bireysel olarak yarışılan Masterchef Türkiye All Star'da son eleme adayı belli oldu. Yaptığı hatayla takımını geriye attığı düşünülen Esra Tokelli, eleme potasına giden son isim olarak açıklandı. Stratejik bir tavırla adının yazılmasına tepki gösteren Esra'ya Barış; "O zaman sen bizi adaletsiz görüyorsun" diye yanıt verdi.

Günün malzemesi kabak

Bu akşam takımların kazanan taraf olabilmesi için yemeklerini hazırlayacakları odak malzeme kabak oldu. Malzemeleriyle birleştirecekleri kabakla 9 çeşit yemek çıkarmaları ve kendilerini şeflere beğendirmeleri gerekiyor. Eğer hata yaparlarsa her şey tepetaklak gidebilir. O yüzden hızlı ve ellerinin ayarını tutturmuş olmaları lazım.

Büyük ödülü kim kazandı?

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Masterchef'te bugün büyük ödül oyunu oynanacak. Kazanan takım ve yarışmacıların kim oldukları konusunda sabırsız bir bekleyiş söz konusu. Masterchef Türkiye All Star'da 13 Ekim Cuma günü büyük ödülü kim kazandı? sorusunun yanıtı belli olduktan sonra haberimizde eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum