Konuşanlar Seda kimdir? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Seda kimdir? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı var mı
Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve renkli konuklarıyla milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'in en popüler programı olmayı sürdüren yapımda sahneye çıkan isimler de merak konusu oluyor. Bu hafta en dikkat çeken isimlerden biri de Seda'ydı ve kendisi ile ilgili çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Seda kimdir? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde bulunuyor.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve renkli konuklarıyla milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'in en popüler programı olmayı sürdüren yapımda sahneye çıkan isimler de merak konusu oluyor. Bu hafta en dikkat çeken isimlerden biri de Seda'ydı ve kendisi ile ilgili çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Seda kimdir? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde bulunuyor. Sizler de genç kadın hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz. 



Konuşanlar Seda kimdir?

Başarılı yayın hayatında milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'a arkadaşı ile gelen Seda özel bir şirkette muhasebecilik yapıyor. Bekar ve erkek arkadaşı yok. Erkeklerin dürüst olduğunu söyledi. Sevgilisini yakalama hikayesi ise herkesi güldürdü, Hasan Can Kaya'yı korkuttu. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.

Konuşanlar Seda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.