Konuşanlar Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlara geldi. Bugün 2. sezonun 59. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan program yine herkesi güldürmeyi başarırken kahkaha dolu bir günün yaşanmasına vesile oldu. Hasan Can Kaya'nın sunduğu programda konuklar da anlattıkları olaylar ve verdikleri cevaplarla adından söz ettirdi. Bu hafta sahneye çıkan isimler arasında Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray vardı. Peki, Konuşanlar Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray

EXXEN'de yayınlanan ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini aldı. Başarılı yayın hayatıyla Youtube sonrasında dijital platformda da başarıdan başarıya koşan yapımda bu haftaya damga vuran isimler arasında Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray vardı. Kendileri hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 4 Şubat 2022 Cuma günü 53. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray oldu. Peki, Konuşanlar 52. bölüm Fatma, Ceren, Ali Ekber, Ahmet ve Koray kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Ali Ekber Kaya kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'da en fazla adından söz ettiren isimlerden biri olan Ali Ekbet Kaya 51 yaşında. Zonguldak'ta aile hekimliği yapıyor. Instagram hesabı @aliekber67'dir.

konuşanlar ali ekber kaya


 

Konuşanlar Ceren kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ceren, güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Erkeklerin kadınlara bakış açısı üzerinden yaptığı yorumlarla adından söz ettiren güzel konuşan, 30 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar ceren


 

Konuşanlar Fatma kimdir?

Kızı ile birlikte Pera'ya gelen Fatma hakemlik yapıyor. Muaythai hakemliğinin ardından basketbola geçiş yaptı. Masa hakemliği yapıyor. Eşi Ahmet'ten boşandı. Evde sürekli Nö (hayır) dediklerini ve bunun çok saçma olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar fatma


 

Konuşanlar Ahmet kimdir?

Güngören'de yaşayan 25 yaşındaki Ahmet kebapçılık yapıyor. 3 dükkanı olan genç konuşan verdiği cevaplarla tüm program boyunca Hasan Can Kaya'nın dilinden kurtulamadı.


 

Konuşanlar Koray kimdir?

Eşi ile programa gelen Koray Bey ameliyathane işletmeciliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.