Konuşanlar Ezgi (67. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Ezgi (67. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın 2. sezonda yayınlanan 67. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Yine birbirinden komik anlara sahne olan başarılı yapımda sahne ve sandalyedeki katılımcılar anlattıkları anıların yanı sıra verdikleri cevaplarla da kahkaha tufanı yaşattı. O isimlerden biri de Kübra oldu. Fragmanın paylaşılmasından bu yana adından söz ettiren ve hakkında araştırma yapılan güzel konuşan ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki, Konuşanlar 67. bölüm konuşanı Kübra kimdir? Instagram hesabı

Her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın 2. sezonda yayınlanan 67. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Yine birbirinden komik anlara sahne olan başarılı yapımda sahne ve sandalyedeki katılımcılar anlattıkları anıların yanı sıra verdikleri cevaplarla da kahkaha tufanı yaşattı. O isimlerden biri de Ezgi oldu. Fragmanın paylaşılmasından bu yana adından söz ettiren ve hakkında araştırma yapılan güzel konuşan ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki, Konuşanlar 67. bölüm konuşanı Ezgi kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Ezgi kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ezgi arkadaşıyla Pera'ya geldi. Fantazisini anlatmak istemedi ancak daha önce yaşadığı bir hikaye ile herkesi güldürdü. Buzdolabına koyduğu telefonu ve tabletini unutan ve ardından hırsızlık şüphesi ile karakola gitmek üzere olan genç konuşan, bu anlarla birlikte salonu gülme krizine soktu. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Ezgi

 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum