Konuşanlar Emine, Gizem, Furkan, Serdar, Gizem, Kübra ve Kutay kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Emine, Gizem, Furkan, Serdar, Gizem, Kübra ve Kutay kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en popüler yapımı Konuşanlar'da yeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni sezonun 58. bölümüyle yayınlanan programda sahneye çıkacak isimler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bu hafta çarpı alarak birincilik için yarışanlar Emine, Gizem, Furkan, Serdar, Gizem, Kübra ve Kutay oldu. Peki, Konuşanlar Emine, Gizem, Furkan, Serdar, Gizem, Kübra ve Kutay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu haftaHülya, Neslian, Seda ve Betül adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Emine, Gizem, Furkan, Serdar, Gizem, Kübra ve Kutay kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 11 Mart 2022 Cuma günü 58. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Kazımcan, Simla, Julien, Gamze, Görkem ve Mustafa oldu. Peki, Konuşanlar 58. bölüm Konuşanlar Emine, Gizem, Furkan, Serdar, Gizem, Kübra ve Kutay kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Emine kimdir?

21 yıl evli kaldığı eşi ile yaşadığı 7 senelik ayrılığı anlatan Emine, mali müşavirlik yapıyor. Arkadaşı ile salona gelen güzel konuşan, flört aşamasında kendisine cinsel açıdan yaklaşan bir sevgilisinden ayrıldığını dile getirdi. Arkadaşı Emine'nin Amerika'da yaşadığını ve hiç siyahi biri ile tanışıp tanışmadığını merak ettiğini söyledi.


Konuşanlar Emine


 

Konuşanlar Gizem kimdir?

Hasan Can Kaya'nın programda sahneye çıkardığı katılımcılara puanlar verip çarpı attığı sahnede yer almayı başaran Gizem evli. Tekstil işi ile uğraşıyor. Annesi ile ilgili anlattığı hikayeler herkesi güldürdü.. Eşiyle birlikte geldiği programda çok kıskanç olduğunu söyleyip kendisine zararı olanın ölmesini istediğini dile getirdi.


Konuşanlar Rabia


 

Konuşanlar Rabia kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Rabia Karaarslan, Instagram'da 147 bin takipçiye sahip. Influencer olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunan güzel konuşan aynı zamanda iç mimar. Aslen Sivaslı. Sosyal biri olmadığını dile getiriyor ve çok arkadaş yerine kitap okumayı tercih ediyor. Aynı zamanda fitness ile de uğraşıyor. Olumsuz ve saldırgan yorumlardan dolayı kalçalarını gizleme yoluna gittiğini açıklıyor. Bekar. Kendisini @rabiaakaraarslan adresinden takip edebilirsiniz.


 

Konuşanlar Kübra kimdir?

Henüz yeni anne olan Kübra, çocuğunu da gösteriye getirip kardeşine baktırdı. Aslen Batmanlı. Eşini çok kıskanıyor. Ailece taksi plakaları olduğunu anlattı. Hasan Can Kaya'nın bilmediği konuları eşinin bilmesine şaşırınca olanlar oldu.


 

Konuşanlar Serdar kimdir?

Özbekistan'dan gelen Serdar kebapçılık yapıyor. Genç konuşan anlattıkarlıyla Hasan Can Kaya'nın dilinden kurtulamadı.


 

Konuşanlar Kutay kimdir?

Kıbrıs'ta gazetecilik yapmaktadır. Pinti olduğunu 13 Şubat'ta küsüp 15 Şubat'ta barıştığını söyleyince salon yıkıldı. Başarılı komedyen de misafirini tiye almayı ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.