Konuşanlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil kimdir? Instagram hesabı
Her hafta cuma günü EXXEN'de izleyicilerinin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 62. bölümü ekranlara geldi. Platforma eklenen içerikle birlikte seyirciler de bilgisayarlarından, mobil cihazlarından veya televizyonlarından programı izledi. Bu hafta adından en çok söz ettirmeyi başaran ve tahtaya adını yazdırarak sahne alan 6 isim vardı. Onlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil oldu. Kendileri hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Çağla,

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 8 Nisan 2022 Cuma günü 62. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil oldu. Peki, Konuşanlar 62. bölüm Konuşanlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


 


Konuşanlar Çağla kimdir?

Programa arkadaşlarıyla birlikte katılan Çağla makyaj, kalıcı makyaj ve kaş uzmanı. 36 yaşında. İstanbullu. Florya'da çalışıyor. Kendisini tercih eden müşterilerine hizmet veriyor. Güzelliği ile dikkat çekmeyi de başaran Çağla Saraçlıgil'in hem bireysel hesabı hem de mesleki çalışmalarını yayınladığı porfili bulunmaktadır. Aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/cgl_s
https://www.instagram.com/cagla.saracligil

Konuşanlar Çağla


 

Konuşanlar Berfin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Berfin Aydın eski hostes. Evli ve bir çocuk annesi. Eşi bir şirkette CEO. Ayrıca babası da armatörlük yapıyor. Yüzüğü ile Hasan Can Kaya'nın dikkatini çekmeyi başardı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar berfin


 

Konuşanlar Melis kimdir?

Krem rengi bir kazak/sweatshirt karışımı bir tercih yaparak programa gelen Melis avukatlık yapıyor. 2013 yılında erkek arkadaşı ile gittiği Amsterdam sonrasında Lille seyahatinde başına gelenleri anlattı ve salonu gülme krizine soktu. Ayrıca Hasan Can Kaya'nın da zaman zaman şakalarıyla karşı karşıya kaldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Melis


 

Konuşanlar Gabriel kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuşanlarından biri olan Gabriel Ferit Sason kendi markasına sahip. Nişanlı. Gösteriye de nişanlısıyla geldi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nda gönüllü eğitmenlik yaptı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Giysi bölümünden mezun oldu. Altınyıldız, Mono, Orka Holding'de çalıştı. Instagram hesabı @gabrielferitsason'dur.

Konuşanlar Gabriel



 

Konuşanlar Özbil kimdir?

Aslen Artvinli olan Özbil finans işi yapıyor.


 

Konuşanlar Levent kimdir?

Nişanlısıyla programa gelen Levent 2 ay sonra evlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.