Konuşanlar Azize (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Azize (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar, 115. bölümü ile platformdaki yerini aldı. Güne damgasını vuran isimlerden biri de Azize oldu. Peki, Konuşanlar Azize (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 6 Ekim 2023 Cuma günü 115. bölümüyle EXXEN'e eklendi. Başarılı programda bugün de yine birçok renkli konuk adından söz ettirmeyi başardı. Onlardan biri de Azize oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Azize (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Azize (115. bölüm) kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'ın en çok ilgi gören konuşanı olmayı başaran Azize, aslen Diyarbakırlı. İstanbul Levent'te yaşıyor. Bir GSM operatöründe satış sorumlusu olarak çalışıyor. 2 aylık sevgilisi var. Boyu 1.72 metre. Aradığı erkek kriterinde 1.85-1.90 metre olduğunu, ağzı kokmaması gerektiğini ve sadık davranması gerektiğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.