Konuşanlar Ayşegül, Meltem, Selin, Sıla ve Aslı kimdir?

Konuşanlar Ayşegül, Meltem, Selin, Sıla ve Aslı kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezon 65. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan haftada birçok isim gündeme gelmeyi başardı. Anlatılan hikayeler ve verilen cevaplarla adından söz ettirenler Ayşegül, Meltem, Selin, Sıla ve Aslı oldu. Beş güzel konuşan da salondakileri gülmekten kırıp geçirdi ve kendileri hakkında internet sayfaları ve sosyal medyada çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Ayşegül, Meltem, Selin, Sıl

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Ayşegül, Meltem, Selin, Sıla ve Aslı adını tahtaya yazdırmayı ya da sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Ayşegül, Meltem, Selin, Sıla ve Aslı kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 29 Nisan 2022 Cuma günü 65. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami oldu. Peki, Konuşanlar 65. bölüm Konuşanlar Ayşegül, Meltem, Selin, Sıla ve Aslı kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Selin kimdir?

Arkadaşı Şeyma ile gösteriye katılan ve anlattıklarıyla herkesi güldürerek Hasan Can Kaya'nın da zaman zamna takıldığı Selin, erkeklerin nezaketinden etkilendiğini söyledi. Başarılı komedyen de bu durumu tiye alarak 'Hayatım siz hayvanlarla mı yaşıyorsunuz?' sözleriyle nezaketin standart bir konu olduğunu dile getirdi. Planlama mühendisliği yapıyor ve baz istasyonlarının nereye kurulup ne kadar yatırım yapılacağına karar veren ekip içerisinde yer alıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar Ayşegül kimdir?

Bu haftanın yayınlanan fragmanında yer alan ilk ismi olan Ayşegül sarı saçları ile dikkat çekmeyi başardı. Serdar Bey ile evli olan Ayşegül Hanım'ın Duru adında da bir kızı var. Evlilik kurumuna karşı antipatisi oluştuğunu ve bunun eşiyle ilgisi olmadığını söyledi. Diğer yandan yaptırdığı ADS dövmesinin de Adana Demirspor'u ettiğini bilmediğini anlatarak herkesi güldürdü. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Meltem kimdir?

Programda bir konuşanın sadece sesiyle tanınması konusunda Hasan Can Kaya'nın seçtiği Meltem sarı saçıyla dikkat çekti.Güzellik merkezinde işletme müdürlüğü yapıyor. 1.67 metre boyunda ve 50 kilo. Siyah gözleri var. Instagram hesabı bilinmemektedir. Bir kavganın ardından girdiği halayı anlatınca salon yıkıldı.


 

Konuşanlar Sıla kimdir?

Bu haftanın hikayesiyle belki de en çok güldüren ismi olan Sıla evli. Eşiyle birlikte programa katılan genç konuşan, tatil için gittiği bir yerde muza bindiklerini ve ardından hissettiği sıcaklık sonrası bikinisinin altında olmadığını fark ettiğini anlattı. Alt kısmın dibe batmadığı için bulduğunu söyledi. Ayrıca fragmanda da yer alan kısımda eski sevgilisinin ayakkabısını giydirmesinin başka bir neden yattığını düşünemediğini dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Aslı kimdir?

Bu hafta ablasıyla birlikte Pera'da yerini alan Aslı, turizm sektöründe çalışıyor. Ukraynalı bir turistin sinirli davranışları sonrasında yaşananları anlatan genç konuşan, tuvalet kağıdını havaya atıp tekmelediğini söyledi. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.