Konuşanlar Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk kimdir?

Konuşanlar Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk kimdir?
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar bu hafta da EXXEN'deki yerini aldı. Yayınlanan 66. bölümle beraber seyircileriyle buluşan başarılı yapım bir kez daha herkesi gülme krizine sokarken salondakiler arasından tahtaya çıkanlar ve cevaplarıyla dikkat çeken isimler gündeme oturdu. Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk bu haftanın en çok konuşulanları oldu. Peki, Konuşanlar Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk kimdir? Detaylar hab

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk adını tahtaya yazdırmayı ya da sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk  kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 6 Mayıs 2022 Cuma günü 66. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami oldu. Peki, Konuşanlar 65. bölüm Konuşanlar Arjin, Tolga, Hazal, İlayda, Kaan, Celal ve Ufuk kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

 

Konuşanlar Arjin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Arjin modellik yapıyor. Mikrofonu aldıktan sonra soyadını söyledi ancak Hasan Can Kaya nispet yaparcasına 'Soyadını yayınlamayacağız, takipçin artmayacak' diyerek kendisine takıldı. Instagram'da binlerce takipçisi var ve her fotoğrafıyla da yüksek sayıda etkileşim elde ediyor. Tiktok'ta da 40 bin civarı kişinin takip listesinde bulunuyor.

Arjin Merthatun Instagram hesabı: arjinmerthatunnx
Arjin Merthatun Tiktok hesabı: @arjinmerthatun


arjin merthatun

Konuşanlar Tolga kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Tolga, boyutlar arası kapıları bulmak üzere araştırmalar gerçekleştirdiğini söyledi ve Hasan Can Kaya bunun üzerine birçok espride bulundu. Bu kapıların Çorum ve Denizli'de olduğunu söyleyen güzel konuşanın ardından söz alan bir çift de aslen iki şehirli çıkınca herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Ailesinin ırkçı olduğunu ama kendisinin oılmadığını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


 

Konuşanlar İlayda kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan İlayda Güner, bir öğretmenine oynadığı maç hakkında verdiği İddia tüyosunun yattığını söyledi ve aklından silinmesini istediğini anlattı. 5 Kasım 1999 doğumlu olan İlayda Güner, 186 cm boyunda ve pivot olarak görev almaktadır. Basketbol kariyerine 2015-2016 sezonunda, İstanbul Üniversitesi'nde başlayan İlayda Güner, burada 4 sezon forma giydi. 2015-2016 sezonunda, 15 karşılaşmada; 1.7 sayı ve 1.3 ribaund. 2016-2017 sezonunda, 24 karşılaşmada; 2.1 sayı ve 2 ribaund. 2017-2018 sezonunda, 22 karşılaşmada; 9.7 sayı ve 4.6 ribaund Eurocup'da ise 6 karşılaşmada; 11.8 sayı, 5.5 ribaund ve 1 asist. 2018-2019 sezonunda, 18 karşılaşmada; 12.5 sayı ve 5.1 ribaund ortalamalarıyla oynadı. 2019-2020 sezonuna Çukurova Basketbol'da başlayan İlayda Güner, KBSL'de 5 karşılaşmada (7s-5rb), Euroleague'de ise 14 karşılaşmada (6.5s-4rb) görev aldı. Sezonun geri kalanında Mersin Üniversitesi'ne transfer olan başarılı sporcu, görev aldığı 8 karşılaşmada 15 sayı, 8.4 ribaund ve 3.4 asist ortalamalarıyla oynadı. 2020-2021 sezonuna CBK Mersin Üniversitesi'nde başlayan İlayda Güner, burada 28 karşılaşmada görev aldı ve 5.3 sayı, 2.7 ribaund ortalamalarıyla oynadı. Sezonun geri kalanında Mersin Üniversitesi'nde görev alan genç basketbolcu, burada 5 karşılaşmada forma giydi ve 12 sayı, 5.2 ribaund ve 1.8 asist ortalamalarını yakaladı. İlayda Güner, 2021-2022 sezonu öncesinde Beşiktaş HDI Sigorta Takımı ile sözleşme imzaladı. Instagram hesabı @ilaydaaguner'dir.


 

Konuşanlar Hazal kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Hazal veterinerlik yapıyor. Arkadaşlarıyla bir ortamda otururken etraftaki insanların cinsel yaşamına dair tahminler yürüttüğünü söyledi. Bu durum salondakileri coşturdu. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.