Konuşanlar 63. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 63. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 63. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 63. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bir bölümü daha EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan ve konuklarıyla uzun süre konuşulan programda bu hafta da yine herkes gülmeye doyacak. Her anı kahkaha tufanına dönüşen talk show 15 Nisan 2022 Cuma gününden itibaren büyük bir keyifle izlenecek. Seyirciler bu anlara tanıklık etmek üzere araştırmalarda bulunup bilgi sahibi olmak istiyor. EXXEN Konuşanlar 3. sezon 63. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberim

HAP Film Yapım imzasıyla her hafta milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan programda yine birçok anı, hikaye ve cevabın yanı sıra konukların sergileyeceği performanslar çok konuşulacak. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 63. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 62. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil gösteride en fazla yer alan isimlerdi. Çağla yurt dışında yaşadığı bir anı ile herkesi güldürmeyi başardı. Fransa'da erkek arkadaşıyla yaşadığı kaza ve akabinde gelişen olayları silsilesinde yine bir Türk vatandaşının yardımıyla kurtulan güzel konuşan Hasan Can Kaya'yı da güldürdü.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 63. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. Diş kliniğinde çalışan Ayça'nın saç beyazlaması üzerine Hasan Can Kaya ile gerçekleştirdiği sohbet herkesi güldürmeyi başarırıyor. Bir konuşan çok öfkelendiğinde camları kırmak istediğini, ne varsa aşağı indirmeyi dilediğini anlattı. Diğer bir konuşan da apartmana girdikten sonra eve giderken şarkı söylediğini ve bir gün komşularının kendisini kapıya çıkarak alkışlamalarını hayal ettiğini söyledi.


Konuşanlar 2. sezon 63. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.