Konuşanlar 60 bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 60. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 60 bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 60. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar yeni bölümüyle bu gece yarısından itibaren EXXEN'deki yerini alıyor. 2. sezonun 60. bölümüyle yayınlanacak olan program yine birbirinden komik anlara sahne olacak. İzleyicilerin de ekran başına kilitleneceği talk show için binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuluyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 60. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler diler

Youtube'da elde ettiği başarıların ardından yoluna EXXEN'de devam eden Konuşanlar'ın 2. sezonu devam ediyor. 25 Mart 2022 Cuma gününden itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hasan Can Kaya'nın gösterisinde yine birbirinden komik katılımcılar söyledikleri sözler ve verdikleri cevaplarla adından söz ettirmeyi sürdürecek. Yayınlanan fragmanda da yine dopdolu bir saatin yaşanacağı sinyali verildi. Konukların ifadeleri şimdiden herkesi sabırsızlandırıyor. Gösteriyi izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 60. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de Konuşanlar hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.



Konuşanlar 59. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde tarih şaşıran iki konuşan herkesi güldürmeyi başardı. Bir konuşan doğum tarihini karıştırırken diğeri ise eşi ile evli olduğu sene sayısını yanlış hesapladı. Geçen haftanın konuğu ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın baş rol oyuncularından Ozan Akababa olmuştu. 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 60. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. Erzincanlı bir konuşanın memleketini açıkladıktan sonra bir başka misafirin "Hemşehri çıktık" sözlerine Hasan Can'ın yaptığı kontra salonu yıktı. Bir kişi de konserde kadın zannederek hoşlandığı kişinin erkek olduğunu anlattı. 


Konuşanlar 2. sezon 60. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.