Konuşanlar 122. bölüm (24 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 122. bölüm (24 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube
HAP Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 24 Kasım 2023 Cuma günü 122.bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Başarılı yapım yine adından söz ettirecek. Konuşanlar 122. bölüm (24 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden eğlenceli konukların katılımı ile her hafta EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'da yeni hafta da ilgiyle seyredilecek. Milyonların ekran başına kilitlendiği gösteride yine verilen her cevap ve anlatılan her anı izleyenleri güldürecek. Kahkaha garantili programda geçen bir saatlik süre anlaşılmayacak bile. Seyirciler de yapımı seyredebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 122. bölüm (24 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer almaktadır.

Benim yıkılıp yeniden yapılmam lazım

24 Kasım'dan itibaren EXXEN'de yayınlanacak olan Konuşanlar'ın 122. bölümünde bir konuşan, tıp fakültesinde okuduğunu ve plastik cerrahi alanında çalışacağını söyledi. İnsanların da nerelerinin düzelmesi gerektiğini düşündüğünü ve bunu fazlaca yaptığından bahsetti. Hasan Can Kaya'yı da bu sözlerin ardından "Benim yıkılıp yeniden yapılmam lazım" diyerek kendini tiye aldı.

Konuşanlar 3. sezon 122. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 123. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.