Konuşanlar 120. bölüm (9 Kasım) - Konuşanlar 120. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 120. bölüm (9 Kasım) - Konuşanlar 120. bölüm EXXEN, Youtube
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni haftada da platformdaki yerini alıyor. Konuşanlar 120. bölüm (9 Kasım) - Konuşanlar 120. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde bulunmaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, yine EXXEN'de seyircilerin karşısına çıkacak. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile 1 saatlik doyumsuz eğlenceye sahne olan program yine ilgiyle takip edilecek. Her anı komedi ve kahkaha garantili olarak televizyonda yayınlanan programı seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 120. bölüm (9 Kasım) - Konuşanlar 120. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde bulunmaktadır.

Çeviri programı ile ev satıyor

Bu hafta da izleyicileri eğlendirecek olan Konuşanlar'da Halil isimli bir konul, markette çalıştıktan sonra girdiği emlak şirketinde çeviri programı ile ev sattığını söyledi. O andan itibaren başta Hasan Can olmak üzere tüm salondakiler gülme krizine girdi. Evin de Esenyurt'ta olduğunu söylemesi kahkahayı daha da artırdı. Bir kadın ise Tinder'dan tanışıp evlendiği eşi ile Pera'ya geldi. Evlilik öncesi hikayesi ise diğer misafirleri güldürdü.

Konuşanlar 3. sezon 120. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 121. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.