Kızılcık Şerbeti'nden kötü haber! Yeni sezona veda eden 4 isim belli oldu

Kızılcık Şerbeti'nden kötü haber! Yeni sezona veda eden 4 isim belli oldu
Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta sezon finali bölümünün yayınlanmasına sayılı günler kala dizideki 4 karakterin yeni sezonda yer almayacağı belirtildi.

Cuma akşamlarında izleyicisini ekrana kilitleyen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden üzen haber geldi. Sevilen dizinin bu hafta 66. bölümüyle sezon finaline girecek olması şimdiden merak uyandırsa da, yeni sezonda bazı isimlerin diziden ayrılacağı haberiyle günlerdir konuşuluyor. Diziden hangi karakterlerin ayrılacağı günlerdir sır gibi saklanırken, diziye veda edecek isimler ise belli oldu.


Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü.. 4 isim diziye veda ediyor

Cuma akşamları reyting rekorları kıran dizinin yönetmen koltuğunda Ketche, yapımcılığını Gold Film, senaristliğini ise Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı Kızılcık Şerbeti'nde sevilen 4 karakter sezon finaliyle diziye veda edecek. 3 ay boyunca tatile girecek olan diziden ise ayrılacak isimler Nursema'nın eski eşi Umut karakterine hayat veren Serkan Tınmaz ve dizide Rüzgar karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak.

650479924e3fe0152874a937.webp

Kızılcık Şerbeti'nde Sönmez karakterine hayat veren usta oyuncu Aliye Uzunatağan'ın sezon finalinde gemi turuna çıkacağı ve yeni sezonda devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken, dizinin 2 sevilen kadın oyuncusunun daha Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacağı kesinleşmiş oldu.

gpkvcdyx0ae7fkq.jpg

Aylardır dizideki canlandırdığı Alev karakteriyle izleyicisinin beğenisini kazanan ve son günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle konuşulan Müjde Uzman de yeni sezonda diziye veda edecek.

616x321-kizilcik-serbeti-kadrosu-sil-bastan-yaziliyor-once-umut-ve-ruzgar-simdi-ise-cimen-ve-alevden-uzucu-haber-1717434234152.webp

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak son ismin ise Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen olduğu öne sürüldü. Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı, Müjde Uzman ve Selin Türkmen dizi ile yollarını ayırırken yeni sezonda yeni karakterlerin Kızılcık Şerbeti'ne dahil olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.