Kızıl Goncalar dizisi Beste öldü mü? Hazal Türesan Kızıl Goncalar dizisinden ayrıldı mı?

Kızıl Goncalar dizisi Beste öldü mü? Hazal Türesan Kızıl Goncalar dizisinden ayrıldı mı?
Her Pazartesi günü ekrana gelen Kızıl Goncalar'ın yeni sezon başlangıcında yaşanan bir veda seyirciyi şaşırttı. Peki Kızıl Goncalar dizisi Beste öldü mü? Hazal Türesan Kızıl Goncalar dizisinden ayrıldı mı?

NOW TV'de ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinde yaşanan bir gelişme dizide ayrılığın olup olmadığını merak ettirdi. Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı Gold Film imzalı Kızıl Goncalar’a Beste rolüne hayat veren Hazal Türesan'ın veda edip etmediği merak ediliyor. Peki Beste, diziden ayrılıyor mu?

KIZIL GONCALAR DİZİSİ BESTE DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Dizide Beste karakterine hayat veren Hazal Türesan diziden ayrılıyor.

Hazal Türesan, 20 Temmuz 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 2008 senesinden bu yana dizi ve film oyuncusu olarak televizyonlarda karakterler canlandırmaktadır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde tiyatro eğitimi almıştır.

Televizyon ekranlarına 2008 senesinde "Azra" karakterini canlandırmakta olduğu Unutma Beni dizisi ile başlangıç yapmıştır. Ayrıca 2011 yılında Yeniden Başla dizisinde de oynamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.