Karadut mu Güzel Aşklar Diyarı mı daha çok izlendi? 23 Eylül Pazartesi reyting sonuçları

Karadut mu Güzel Aşklar Diyarı mı daha çok izlendi? 23 Eylül Pazartesi reyting sonuçları
23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümleri ile ekrana gelen Kanal D dizisi Güzel Aşklar Diyarı ile Atv’nin iddialı yeni dizisi Karadut’un reyting rekabeti nasıl sonuçlandı? En çok hangi dizi izlendi?

Televizyon ekranlarında 23 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonun iki iddialı dizisi yayın hayatına başladı. Peki Kanal D’de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı ile Atv’nin yeni dizisi Karadut’un reyting sonuçları belli oldu mu? Hangi dizi daha çok izlendi? 23 Eylül Pazartesi gününün reyting şampiyonu kim oldu?

Güzel Aşklar Diyarı 1. bölümü ile ekrana geldi

Başrollerinde Halil Ergün, Meltem Cumbul, Burak Berkay Akgül, Özgü Kaya, Özgür Emre Yıldırım, Ege Kökenli ve Melis Birkan gibi isimlerin rol aldığı Kapadokya’da çekilen Güzel Aşklar Diyarı adlı dizisinin ilk bölümü 23 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlandı.

ggxw5zp1ewwu-t1kvhuqq.webp

Güzel Aşklar Diyarı 1. bölüm konusu ne?

İlk bölümünde Deniz ve Arhan’ın kabusa dönen düğün törenlerini konu alan dizide doktor Deniz’in sevgilisi Arhan’ı görmek için Kapadokya’ya gitmesinin ardından başlayan maceralar anlatılıyor.

Karadut dizisi ilginç konusuyla dikkat çekti

Öte yandan aynı gün yayın hayatına başlayan bir başka dizi ise Karadut oldu. Atv ekranlarında 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile diziseverlerin beğenisine sunulan Karadut’un başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Engin Şenkan ve Aslı İnandık gibi önemli oyuncular yer aldı.

karadut-bu-aksam-basliyor-h44471-bda55.jpg

Karadut ile Güzel Aşklar Diyarı’nın reyting rekabeti

Yeni sezonun iki iddialı dizisinin aynı gün aynı saatte ilk bölümlerinin yayınlanmasının ardından hangi yapımın daha çok izleneceği de merak konusu olmaya başladı. Güzel Aşklar Diyarı ve Karadut’un 1. bölümlerinin yayınlandığı 23 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları diziseverler tarafından araştırılıyor.

127965-744ca3b63f0ae2baf7e15e0dfea7c393.jpg

23 Eylül Pazartesi reyting sonuçları Karadut mu, Güzel Aşklar Diyarı mı?

Karadut ve Güzel Aşklar Diyarı dizilerinin ilk bölümlerinin izlenme oranlarının yer aldığı 23 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları bir sonraki günün sabahında yayınlanıyor. 24 Eylül Salı sabahı bir önceki güne ait izlenme oranları açıklandığında, 23 Eylül Pazartesi gününün en çok izlenen dizisinin hangi olduğu da öğrenilecek.

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.