Gelinim Mutfakta'da kim elendi, kim birinci oldu? 17 Kasım Cuma

Gelinim Mutfakta'da kim elendi, kim birinci oldu? 17 Kasım Cuma
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftaya daha nokta koyuyor. Bugün iki gelinin eleneceği açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim elendi, kim birinci oldu? 17 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği ve birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele ettiği Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Dört gelin ve kayınvalidenin bilezikleri kazanabilmek için girdiği rekabette bugün hem eleme üzüntüsü yaşanacak hem de birincilik zaferi sevinci. İki tarafta farklı duygular ekranlara gelecek. Güzel sunucu bugün iki gelinin eleneceğini söyledi ve herkes puan durumunu merakla öğrenmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim elendi, kim birinci oldu? 17 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

İki gelin kim olacak?

Bugün ekranlara gelecek olan Gelinim Mutfakta'da kimlerin eleneceği merak konusu haline geldi. Çünkü Nursel Ergin; "Bugün burada yaşanacaklarla yer yerinden oynayacak" dedi. Elinde 10 altın bilezik olduğunu ifade eden güzel sunucu iki final yaşanacağını söyledi. Bu sözler, programın gediklisi Tuğba veya Yeşimin elenebileceğini de gündeme getirdi. Ancak yine de bölüm yayınlanmadan neler olacağını kestirmek güç.

Tuğba gözyaşları içinde kaldı

Final bölümü ile yayınlanacak yarışmada Tuğba, kadife tatlısı hazırlarken düşürdüğü kase yüzünden zor anlar yaşadı. Ortalığı bir anda dağıtan düşen kase nedeniyle her yer leke oldu. Acı bir çığlık atan güzel yarışmacı sakinleştirilmeye çalışıldı ancak başarılı olunamadı. Ağlayan Tuğba için Yeşim de seferber oldu. Finaldeki puanların nasıl olacağı şimdiden bekleniyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dün yayınlanan son bölümde kazananı kura belirledi. Tuğba ve Yeşim elde ettikleri 15 puanla birlikte ilk sırayı aldı ve kuraya kaldı. Yapılan çekimde altın Yeşim'e gitti. Sonuncu ise diskalifiye edilerek 5 puan alan Hilal oldu.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Dört takımın mücadelesinde bugün iki gelinin ayrılacağı duyuruldu. Hilal diskalifiye edildi. 30 puanı vardı ve son basamaktaydı. Aleyna ise 35 puanda. Elemeye en yakın ikinci isim kendisi. Ancak Tuğba ve Yeşim'in de gitme potansiyeli bulunuyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.