Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 8 Nisan 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 8 Nisan 2022 Cuma puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olarak haftanın beş günü boyunca yayınlanan Gelinim Mutfakta'da 181. hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen programda bugün de yine tatlı ile yarışılacak. Ardından alınacak puanlara göre sıralama oluşacak ve önce günün sonra da haftanın kazananı belirlenecek. Herkesin amacı adını tepeye yazdırarak altınların sahibi olabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Nisan 2022 Cuma

Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi :pazartesiden bu yana süren rekabette artık son kez mutfaklarının başına geçecek gelinleri Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlayacak. Hazırlanan yemeklerin ardından elde edilecek sıralamaya göre bir takım birincilik kazanacak. Gün ve hafta birincisinin yanı sıra bir takım da elenme üzüntüsü yaşayacak. Yemek savaşının sonuna kadar yaşanacaüo ve eğlencenin eksik olmayacağı Gelinim Mutfakta'da son durum merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 8 Nisan 2022 Cuma puan durumu

Dün yayınlanan haftanın dördüncü bölümünde Miyase ve Yeşim 16 puan toplayarak birinciliği paylaştı. İki güzel yarışmacıyı takip eden isim Damla oldu. 13 puan alan genç gelinin ardından sadece 4 puan alabilen Öykü vardı. Hafta başından beri performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Öykü'nün programdan bugün itibarıyla elenmesi ve ayrılması bekleniyor. Zaman zaman eleme yapılmıyor ancak daha geçen hafta bu karar alınmışken bugün tekrarlanması zor gözüküyor.

Öykü: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


7 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.