Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 25 Mart 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 25 Mart 2022 Cuma puanları
Türkiye'nin en çok izlenen ve altın kazandıran yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile adını zirveye yazdırabilmek adına verdikleri mücadelede artık son kez hünerler sergilenecek ve ardından puanlar alınacak. Elde edilecek sıralamaya göre de bir gelin ve kayınvalide altın bilezikleri kazanacak. Diğer yandan bir takım da hayallerine veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 25 Mart 2

Yepyeni bir haftasını daha tamamlamaya hazırlanan Gelinim Mutfakta'da dördüncü gün ekranlara geliyor. Dört takımın etli tirit ile birlikte vereceği mücadelede gelinler yemeği hazırlayacak, Nursel Ergin ve kayınvalideler ise puanlarını verecek. Her anı lezzet tufanına sahne olacak programda heyecanın had safhada. Gözler aynı zamanda gün sonunda elde edilecek puanlara çevrildi. Artık sadece dkikalar kaldı herkes finalde kendisine bir avantaj sağlamak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 25 Mart 2022 Cuma puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 25 Mart 2022 Cuma puan durumu

Programın dün yayınlanan son bölümünde Hasret şov yaptı. 23 puan toplayan güzel yarışmacı toplamda 68'e yükseldi ve Miyase ile arasındaki farkı 4'e indirdi. Rakibine 10 puan fark atarak moral olarak büyük bir avantaj yakalayan Hasret, çeyrek altını yakasına taktı. Hafta başından bu yana performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Fulya ise 14 puan alarak ikinci sırada kendine yer buldu. Yeşim 13 puanla üçüncü, Miyae 10 puanla sonuncu oldu.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fulya: 


25 Mart Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.