Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 9 Mart 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 9 Mart 2022 Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetine tanıklık edilen programda yaşanacak mücadele nefes kesecek. Herkesin gözü gün sonunda alınacak puanlarda ve oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 9 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü Kanal D'deki yerini alıyor. Dört gelin ve dört kayınvalidenin mücadelesine sahne olan yarışmada bugün de seyircileri dopdolu bir gün bekliyor. Günün yemeğinin makarnadan su böreği olarak belirlendiği zorlu maratonun yeni gününde yine el marifetleri konuşturulacak ardından da puanlar verilecek. Gün sonunda da Nursel Ergin birinciyi açıklayacak ve çeyrek altın sahibini bulacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 9 Mart 2022 Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 9 Mart 2022 Çarşamba puanı

Yeni haftanın dün yayınlanan ikinci bölümünde birinciyi kura belirledi. Yeşim ve Fatma'nın eşit puanla tamamladığı günün ardından kura çekilişi yapıldı. Kazanan Fatma olarak belirlendi. 16 puan alan iki güzel yarışmacının ardından 15 puanla Miyase ikinci oldu. Hasret ise 9 puanla son sırada yer aldı.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fatma: 


9 Mart Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.