Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Mart 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Mart 2022 Salı puanları
Kanal D ekranlarının fenomen yarışması Gelinim Mufakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin iddialı kayınvalidelerle birlikte girdiği rekabette bugün ikinci çeyrek altın verilecek. Tavuk girdap hazırlayarak jüri karşısına çıkacak 4 yarışmacı arasından hangisinin kazanacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü Kanal D'deki yerini alıyor. Dört gelin ve dört kayınvalidenin mücadelesine sahne olan yarışmada bugün de seyircileri dopdolu bir gün bekliyor. Günün yemeğinin makarnadan su böreği olarak belirlendiği zorlu maratonun yeni gününde yine el marifetleri konuşturulacak ardından da puanlar verilecek. Gün sonunda da Nursel Ergin birinciyi açıklayacak ve çeyrek altın sahibini bulacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Mart 2022 Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 8 Mart 2022 Salı puanı

Yeni haftanın dün yayınlanan ilk gün bölümünde Hasret 19 puan alarak birinciliği elde etti. Güzel yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken Yeşim hemen 1 puan farkla arkasından ikinci oldu. Yeni yarışmacı Fatma 12 puanla haftaya başlangıç yaparken Miyase 10 puan alarak hayal kırıklıüı yarattı ve kendine son sırada yer buldu.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fatma: 


8 Mart Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.