Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Mart 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Mart 2022 Pazartesi puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha ilk günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olacak ve makarnadan su böreği ile yarış verilecek zorlu günde herkes açılışı çeyrek altınla yapmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü Kanal D'deki yerini alıyor. Dört gelin ve dört kayınvalidenin mücadelesine sahne olan yarışmada bugün de seyircileri dopdolu bir gün bekliyor. Günün yemeğinin makarnadan su böreği olarak belirlendiği zorlu maratonun son gününde yine el marifetleri konuşturulacak ardından da puanlar verilecek. Gün sonunda da Nursel Ergin birinciyi açıklayacak ve çeyrek altın sahibini bulacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Mart 2022 Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 7 Mart 2022 Pazartesi puanı

Yeni haftanın ilk gününde programa iki yarışmacı katılıyor. Fatma ve Mevlüde'nin rekabete ortak olacakları maratonda nefesler tutulacak. Fatma mutfakta, Mevlüde ise kayınvalideler odasında birincilik adına kolları sıvayacak. Puan kadar psikolojik savaşa da hazır olmalılar. Bu haftanın ilk bölümü yine nefes kesecek. Puanlar açıklanınca haberimize eklenecek.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fatma: 


7 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.