Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 31 Mart 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 31 Mart 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'nın dördüncü günü ekranlara geliyor. Binlerce kişi tarafından seyredilen zorlu rekabette bugün de gelinler yemeklerini hazırlayacak, Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlamalarını yapacak. Günün sonunda en yüksek puan toplayan takım çeyrek altını yakasına takacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 31 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden itibaren geçen üç günün ardından bugün de yine gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlarını verecek. Günün sonunda ise toplam puanlarla oluşacak sıralama ile birlikte çeyrek altının sahibi belirlenecek. Yine lezzet savaşına sahne olacak programı siz de kaçırmayın. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 31 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 31 Mart 2022 Perşembe puan durumu

Dün ekranlara gelen haftanın üçüncü bölümünde Damla kusursuza yakın bir performans ortaya koydu. 24 puan toplayan güzel yarışmacı en yakın rakibi Hasret'e 11 puan fark attı. Toplamda da ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Üçüncü sırada 10 puanlı Miyase vardı. Yeşim bir kez daha sonuncu oldu. Sadece 9 puan toplayabildi. 

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


31 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.