Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 30 Mart 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 30 Mart 2022 Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta bugün hafta ortası bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dört takımın amansız rekabetine sahne olan yarışmada gelinler etli mantar graten hazırlayacak ardından da Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlayacak. Gün sonunda kimin birinciliği elde edeceği merak konusu ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 30 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Kanal D'nin sevilen yarışması Kanal D'de yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden itibaren geride kalan iki günün ardından bugün de yine gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlarını verecek. Günün sonunda ise toplam puanlarla oluşacak sıralama ile birlikte çeyrek altının sahibi belirlenecek. Yine lezzet savaşına sahne olacak programı siz de kaçırmayın. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 30 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 30 Mart 2022 Çarşamba puan durumu

Dün ekranlara gelen haftanın ikinci gününde Hasret 20 puanla birinciliğe uzandı. Çeyrek altını yakasına takan başarılı gelinin ardından 18 puanla Damla ikinci sırada yer aldı. Hasret ise Yeşim sonunculuğun ardından dün 10 puan aldı ve üçüncü oldu. Son sırada da 10 puanla Miyase vardı.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


30 Mart Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.