Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Mart 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Mart 2022 Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik için yarıştıkları zorlu maratonun ilk gününde gelinler ve kayınvalideler çeyrek altını yakalarına takabilmek adına mücadelede kimin mutlu sona ulaşacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumunu gerçekleştirdiği ve dört takımın amansız rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da bugün yeni haftaya başlıyor. Cuma günü Fulya ve kayınvalidesinin elendiği yarışmada bugünden itibaren Damla Saçıkara ve kayınvalidesi korakor mücadeleye katılıyor. Bugünden itibaren girişilecek mutfaklarda yapılcak yemekler ve kayınvalide odasındaki tartışmalar sonrası alınacak puanlar merak konusu. Sürprizli kek ile birlikte altınların sahibinin kim olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 28 Mart 2022 Pazartesi puan durumu

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde birinciliği Miyase almış ve en çok altın kazananlar listesine adını yazdırmıştı. Bugün başlayan yeni haftada ise kendisi daha da fazla ödül kazanabilmek adına kolları sıvayacak. Damla'nın da ortak olacağı zorlu rekabet yine nefes kesecek. Diğer iki gelin de kendilerini zirveye taşıyabilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yapacak.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


24 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.