Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 24 Mart 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 24 Mart 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen ve uzun soluklu programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Birbiirinden iddialı dört takımın mücadelesinde yarışacak takımların alacakları puanlarla birlikte oluşacak puan durumu merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 24 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Yepyeni bir haftasını daha tamamlamaya hazırlanan Gelinim Mutfakta'da dördüncü gün ekranlara geliyor. Dört takımın etli tirit ile birlikte vereceği mücadelede gelinler yemeği hazırlayacak, Nursel Ergin ve kayınvalideler ise puanlarını verecek. Her anı lezzet tufanına sahne olacak programda heyecanın had safhada. Gözler aynı zamanda gün sonunda elde edilecek puanlara çevrildi. Artık sadece bir bölüm kaldı ve herkes finalde kendisine bir avantaj sağlamak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 24 Mart 2022 Perşembe puan durumu

Dün yayınlanan son bölümde en yüksek puanı alan isim Miyase'ydi. Güzel gelin 20 puanla zirveye çıkarken puan farkını da yükseltmeyi başardı. İkinci basamakta Hasret vardı. 17 puan alan genç gelini 9 puanlı Yeşim takip etti. Fulya ilk iki günde elde ettiği puanların ardından dün de sonuncu oldu. Sadece 6 puan alabildi. En yakın rakibi kendisinden 12 puan önde. Potada kalması giderek kesinleşiyor.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fulya: 


24 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.